Ennakkoasetelmat PeKan ja Espoo Basket Teamin naisten Korisliigan kohtaamisessa viittasivat vahvasti vierasvoittoon, kun kotijoukkueen kokoonpanossa oli vain seitsemän pelaajaa. Erityisesti Zykira Lewisin poissaolo heikensi EBT:tä.

Ja niinhän siinä kävi, että Espoossa päädyttiin lukemiin 65—83 (26—50). PeKa nykäisi parissa minuutissa kymmenen pisteen johdon ja eteni puoliaikaan mennessä jo reiluun johtoon. Espoolaisten puolustus jätti jatkuvasti heittotilaa kaarelle, ja varsinkin ottelun alkuvaiheissa PeKan pelaajat tilannetta hyödynsivätkin.

Koriin johtaneiden syöttöjen ja menetysten suhteesta ilmenee koko ottelun kuva: EBT:lle kertyi 21 menetystä ja vain 10 syöttöä. PeKa taas menetti pallon vain kuudesti, kun syöttöjä kertyi 23.

PeKan valmentaja Roope Mäkelä kiitteli omiaan.

Lue lisää: KymenSanomat/Online/2018/01/27