Peli-Karhujen ja Kouvojen paikalliskamppailu naisten korisliigassa menee kauden merkillisimpien kategoriaan.

Haastajana otteluun lähtenyt Kouvottaret pelasi vahvat kaksi jaksoa ja johti puoliajalla 34—29. Kolmannen kympin alkajaisiksi Layne Murphy lisäsi vieraiden johdon seitsemään pisteeseen 36—29, mutta sitten...

On mustia hetkiä ja sysimustia hetkiä — ja sitten on Kouvojen tämänpäiväinen 9 minuutin ja 45 sekunnin jakso. Peli-Karhut voitti pätkän käsittämättömästi 28—0 ja ratkaisi pelin.
Viisi sekuntia ennen kolmannen neljänneksen loppua Kouvojen Roosa Frimodig viimein upotti kolmosen. Sen ja Murphyn jakson alussa tekemän korin väliin mahtui kouvolalaisten neljä epäonnistunutta kahden pisteen heittoa, kahdeksan epäonnistunutta kolmosta ja seitsemän pallonmenetystä.

Lue lisää: KymenSanomat/Online/2018/02/03

Kuva3
Kuva: Mikko Mäkelä

Pekan voiton avainhahmoina toimivat 15 pistettä heittänyt Megan Mullings ja tupla-tuplaa lähennellyt Akilah Sims (13/9), sekä totutun monipuolista taitopalettiaan parketilla esitellyt Linda-Lotta Lehtoranta (9/3/4 syöttöä).