Peli-Karhut eteni Espoonlahden urheiluhallissa EBT:tä vastaan puoliaikaan mennessä 15 pisteen johtoon ja jotakuinkin säilyttikin sen kolmannen neljänneksen ajan. EBT kiri kolme minuuttia ennen loppua vielä kolmen pisteen päähän, mutta lopulta PeKan voitto kirjattiin lukemin 75—82 (28—43).

EBT menetti pallon 20 kertaa, PeKakin 18. PeKan valmentajaa Roope Mäkelää voitto miellytti.

— Olen älyttömän tyytyväinen, että voitimme kärkikamppailun vieraissa. Olemme pelanneet huomattavasti parempia pelejä, mutta niin on EBT:kin. Todella paljon menetyksiä, meiltä jäi nopeita hyökkäyksiä käyttämättä. Muutamia hyviä jaksojakin oli. Sekava ja jännä pelihän tämä oli. Saatiin se kuitenkin kääräistyä.

Lue lisää: KymenSanomat/Online/2019/01/16

brittany6
Kuva: Mikko Mäkelä

Brittany Starling väänsi väsymättä yli 37 minuuttia EBT:n vahvistuksia vastaan ja osui myös tarkasti heitoissaan. Toisella puoliskolla syntyi 18 pistettä tärkeisiin paikkoihin.